Direktlänk till inlägg 13 maj 2013
Formar...
Jag köpte en jätterolig form på Boom för ett par veckor sen.. en jättemuffinsform.. å då tänkte jag att den där ska jag ha till när Ida fyller år...
på bilden har jag fyllt smet i bottenformen, gräddat och skurit av den så den blev plan..... och stoppat ner ett rör som sprider värmen.. ett test bara.. röret är från min prinsesstårteform... behövdes inte och gjorde nog varken till eller från
Använde mig av ett skitbra recept ! för riktigt Höga tårtor.. kommer spara för alltid.. hittade på nätet hos nån fler baktokig bloggerska
ja man gör ju såklart som vanligt,,... ägg och socker, vispa som fan.. ni vet....
iaf muffinstårtan.. blev jättefin.. men jag fick grädda dom som sagt..- en och en,..
jag skivade upp den i 7 delar och fyllde med hallongrädde i toppen och chokladgrädde och banan i botten..den var lätt att skära trots sin storlek.. men man fick som ta ur överdelen först och sen börja med underdelen...
men nästa gång ska jag gröpa ur både botten och toppen ist och fylla med nått smaskit.. glass... chokladpudding.,. chokladbolls smet..
u name it...
Veckans Utmaning är...
ChokladLasange !
amerikanskt recept.. måste provas...
översatt och jämfört med svenska produkter är det,...
36st Oreo kakor utan geggan i mitten, mixa + smält smör - platta ut i en form
creamcheese och vispad grädde... - blanda ihop.. bred ut på botten
chokladpudding - bred ut på geggan
creamcheese och vispad grädde - blanda och bred ut på chokladen
toppad med chokladpluppar...
Ställ kallt nån timma för att "sätta ihop sig"
ojojoj
www.strosselannat.se
www.tartkonst.se
www.kakburken.se